Üdvözöljük a Csikós Csárda honlapján! 

Ha Sopron felöl érkeznek, akkor 10 km megtétele után, a 84-es és 85-ös főközlekedési utak kereszteződésében, találhatják meg "egy szárnyaló madárra" emlékeztető éttermünket. A Balaton irányából érkezők miután áthaladtak a falun, nem sokkal a falu határát jelző tábla után jobbra kanyarodva, míg a Győr felől érkezők, a Széchenyi-kastély előtt elhaladva, bal irányba lefordulva találnak meg bennünket.

Mindhárom megközelítési útról jól látható Csikós Csárdának elnevezett éttermünk, mely a hazai és nemzetközi konyha remekeivel várja betérő vendégeinket. Éttermünk 190 fő befogadására alkalmas, mely nyáron 60 fővel bővíthető külső terasszal áll kedves betérő vendégeink részére. Nagy és tágas ingyenes parkolóhelyekkel rendelkezik, kitűnő parkolási lehetőséggel mintegy 50 személygépkocsi és autóbuszok számára is.


Éttermünk nyitva az év minden napján. Csoportok bejelentkezése során nyitva tartásunkat rugalmasan kezeljük, megoldva a reggeliztetés vagy az esetlegesen kialakult kései vacsora lehetőségét is.

Térjen be hozzánk és győződjön meg személyesen éttermünk kínálatáról.